zaterdag 21 januari 2017

Valentine mincing

Vandaag lekker met minc gespeeld en voorraad valentijn kaarten aangevuld.
De eerste kaart is het woord "happy" met minc gedaan. De laag eronder is eerst met versamark bloemetjes gestempeld op watercolor paper en met witte embossingpoeder.Daarna met twinkling H2O gekleurd. Het hartje ook met meerdere lagen twinkling H2O.
De tweede kaart is eerst met reactive mist bespoten. Een cardstock hartje met reactive screen ink en een stencil van Heidi Swap. Toen het droog was door de minc. Onderste helft van de kaart mbv embossinfolder en bigshot kleine stipjes gegeven. Twee verschillende soorten Washi tape aangebracht en een paar hartjes geponst uit glitter adhesive sheet. Sentiment bovenin gestempeld met Archival black soot.
De derde kaart is op Watercolor paper met een stencil van Heidi Swap en reactive screen ink het woord "love" in een pijl aangebracht. Nadat het droog was met zilver glitter foil door de minc. Daarna met Distress stain rode splatters gemaakt.
De vierde is de basis dmv een tonersheet en de negatief van het foil gemaakt. De tag is dmv Tacky tape en goud foil een randje glimmer gekregen. Het hartje is uit tonersheet gesneden met de slice en daarna met gouda glitter door minc gehaald. Paar laagjes Washi voor een contrast en natuurlijk de sentiment erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten