zondag 4 december 2016

Twinkle twinkle

Lekker bezig geweest vandaag met deze 3 kerstkaarten. Ben op het moment bij met de Pepernoot-daily/December-daily dus tijd voor kaarten. Voor de eerste 2 kaarten heb ik vooral veel glitter gebruikt.

Op deze eerste kaart heb ik op designpapier met houtmotief sterren gemaakt met een stencil en 3d-paste met wink of stella. De sneeuwvlokken met glue en dry glitter, clear rock candy. Met de perlenpen mooie parels in het midden. De frame is dmv een mal gemaakt uit wit cardstock en daarna door bigshot met wood embossing mal. Hertje is een stempel die ik ingekleurd heb met vintage photo distress inkt. Laagje vellum ervoor met tumbled glass distressinkt gekleurd.

De tweede kaart met een tekststempel en gouden inkt en achtergrond gemaakt. Daarna met stardust gold druppels gemaakt. Met gouden pasta en een stencil de sterren gemaakt. De kurken ster is dmv de slice gesneden. Sentiment is ook met gouden inkt gestempeld.

De derde kaart is embossing resist met witte embossingpoeder en verschillende tinten blauw en groen Distress inkt. De herten zijn ook met de slice gesneden. De rode besjes zijn met de perlenpen gedaan. Sentiment met Archival black soot.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten