donderdag 28 januari 2016

Valentijn

De eerste kaart is met decofoil gedaan. Eend wat uitgeprobeerd.  Met versamark de swirl gestempeld. Daarna fijne embossing poeder met heattool gesmolten. Vervolgens zwarte decofoil erop en door de minc. Ik had het ook met sticky embossingpoeder geprobeerd maar dat werd erg korrelig als resultaat. Zwarte decofoil vind ik niet heel erg glimmen. Tov gewoon zwart met inkt of embossingpoeder zie ik niet veel voordeel.  Als je pl kaartje heb die je in zwart wil ipv de originele kleur, dan is het wel handig. Je ziet bij deze kaart ook dat door het wederom smelten van de embossingpoeder, de afdruk minder scherp is.  De hartjes uit glittersheet zijn geponst.
Tweede kaart is wit cardstock door bigshot ge-embost. Rood rondje met randje gestanst. Daar wit randje op. Blaadje gestanst en embost. Stokje uit bruin cardstock geknipt. Met pons hartje uit rood cardstock. Nog een sentiment erbij.
De derde kaart is met decofoil glue hartjes gescribbled. Daarna decofoil erop. Hij hoeft dan niet door de minc want voordat ik deze had lukte het ook. Voor de fun gedaan. Het verschil is dat de afdruk platter en dikker wordt als je hem door de minc doet. Zonder minc hou je reliëf.
Met big waterbrush distress inkt aangebracht. Crazy bird apart gestempelt en aangekleed. Ingekleurd met distress inkt. Daarna uitgeknipt en op de kaart geplakt met foam.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kaarten! Leuk dat je meedoet bij KIC! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gedaan, heel verschillende kaarten binnen 1 thema.
    Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van KIC

    BeantwoordenVerwijderen