vrijdag 8 februari 2013

11 feb: Promise day

Deze dag maak je de eeuwige beloften. Het is tijd om de eeuwige belofte te maken en deze voor eeuwig te bewaren.


Benodigdheden:
Canvas doek
papier
acrylverf: rood, zwart goud
gesso
sticky back canvas
border pons of stans
screens
embellishmentsOp een canvas plak je met collagelijm stukken papier. In dit geval heb ik tinten zwart grijs gebruikt. Daarna ga je met zwart acrylverf de randen verven en hier en daar over je canvas...gewoon jezelf laten gaan!


Daarna ga je er met rode en gouden acryl over heen. Ook hierin moet je jezelf helemaal laten gaan!
Met een screen en gesso maak je wat afdrukken op je canvas. Daarna stans je uit sticky back canvas strookjes en die plak je op je canvas. Bewerk ook dit weer met acryl verf zodat het in je canvas verdwijnt.

Zoek vervolgens in je voorraad embelishment. Zoek alles bij elkaar wat met valentijn te maken heeft en kies een selectie uit wat jij erbij vind passen.


De Bloemen moesten wat afsteken. Met kleuren variaties glimmermist rood en distress inkt ben ik net zo lang bezig geweest totdat het goed genoeg was naar mijn smaak. De knopen heb ik ge-altert met goud acrylverf. Sommige embelishments die zilver waren heb ik met alochol inkt bronze gemaakt.


Vervolgens ga je op pinterest zoeken naar een tekst die voor jou past. Die print je uit of schijf je op als je dat mooi kunt op een strookje wit cardstock. Daarna maak je met vintage photo en je distresser het strookje oud.
En dan is dit het uiteindelijke resultaat:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten