zaterdag 31 maart 2012

Bloemen!!!!!!

Heel veel bloemen dankzij stans van Tim Holtz. Lag nieuw bij de Kreatief in de schappen en ik had een make&take bij scrap4fun gedaan met bloemen maken en dit was mijn kans om heel veel bloemen zelf te maken ipv te kopen. Vooral als je magnoila kaarten maakt gaan die bloemen heel snel. Vanmorgen, terwijl man en zoon op voetbalveld stonden, heerlijk in mij pyama aan de slag gegaan en zoals jullie kunnen zien, en al zeg ik het zelf, erg goed gelukt!!!
Met een sate- stokje krul je de blaadjes van de onderste bloemen naar beneden en de bovenste blaadjes naar boven. Gewoon al je restjes papier gebruiken en heel veel stansen en dan de leukste kleurtjes bij elkaar zoeken. Deze bloementjes hebben in het midden gaatjes voor een eventuele splitpen maar daardoor ook erg handig om de bloemen mooi te centreren. Met glossy-accents plak je de bloemen op elkaar. Als laatste bewaar je een klein bloementje, je legt de al geplakte bloemen op een foam-mat en je druk het laatste bloementjes met glossy-accents goed en stevig en de bloem en foam-mat. Daardoor gaat de bloem helemaal omhoog staan en voila:
4 opmerkingen:

 1. zeker heel leuk petra
  zal er ook eens over denken
  heb je de ponsjes al gevonden voor roosjes

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gaaf zijn ze geworden.

  Groetjes
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf die bloemen. Zelf bloemen maken is echt leuk. Zelf ben ik er geen ster in. Moet nog veel oefenen! Bedankt voor je lieve comments, ja Tim holtz is echt geweldig. De online class die nu bijna afgelopen is, is echt iets voor je als je van Tim's style houdt. Ik heb nog nooit zoveel geleerd in een workshop of cursus. Hij legt het super uit. Maar goed, je vroeg ook wat grungy Monday is, dat is een challenge Tim holtz style. Maar die ligt nu even stil. Vrijdag 13 april begint er wat nieuws daarvoor in de plaats, dan begint de Compendium of Curiosities 2 Challenge. Dat is het nieuwe boek van Tim holtz. Helemaal leuk.

  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen