woensdag 15 februari 2012

scor-pal

Ben ik nou zo dom of zijn jullie nou zo slim???Ik probeer wat kadoosjes uit van de scor-pal boekjes van Kitty Franken maar volgens mij is de beschrijving niet altijd zo geweldig duidelijk....Heel vaak moet ik toch nog zelf uitpluizen hoe ik scoren moet. Wel jammer want ik heb zo'n 3 boekjes liggen dus wel wat zonde van het geld :-)
Groetjes

3 opmerkingen:

 1. Hoi,

  ik las je berichtje en moest wel lachen, dacht al vaker dat het aan mij lag. Heb al verschillende vellen weg kunnen gooien, en panisch bij vriendlief aan moeten kloppen voor hulp omdat ik er met de beschrijvingen niet uit kwam... Heb dit ook wel eens doorgegeven, kreeg toen te horen dat er wat foutjes in zitten en ze er van op de hoogte is. Als gevolg daarop heb ik gevraagd of ze misschien een lijst met foutjes en verbeteringen had zodat ik dit in de boekjes kon wijzigen. Dit heb ik helaas nooit gekregen (wel een link om een digi boekje te downloaden...) Is inderdaad best jammer aangezien je er toch aardig voor betaald hebt...

  Misschien kunnen we elkaar op de hoogte stellen van patronen die niet kloppen, of als iemand er een lijst van heeft...?

  Groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi petra
  ik heb hetzelfde probleem hoor
  ik heb kitty wel gemaild erover
  maar ze antwoord gewoonweg niet
  en als ik haar op een beurs zie
  en ik zeg het zegt ze ja dat kan
  er zitten wat foutjes in
  ik zal dus ook nooit meer iets van kitty kopen
  dit is echt geen service

  groetjes gré

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn advies: houdt de maat aan zoals in het boekje en kijk verder alleen op het patroontje dan is het veel duidelijker. Soms is het zo omslachtig omschreven !!!
  Als je het eenmaal door hebt kun erf zoveel leuks mee maken. Ook al eens op de internationale site gekeken ? ( wel rekening houden dat het soms in inches staat aangegeven)

  Succes, Mieke

  ps: kitty heeft op haar site ook veel patroontjes staan.

  BeantwoordenVerwijderen