vrijdag 14 januari 2011

Glimmerglam en glimmerglaze. Toevoeging of niet?

Laatst had een vriendin van mij glimmerglam en glaze gekocht. Voordat ik aan iets nieuws begin ben ik toch altijd wel nieuwsgierig of het geld het waard is. Of het dus iets toevoegd. Heel veel filmpjes die duidelijk maken wat het verschil nou is zijn er niet. Wel heb ik beschrijvingen gevonden.
Glimmerglam : Deze in water oplosbare verf heeft dezelfde elegante kleur en glimmer als de ooit-zo-populaire Glimmer Mist, maar met de toegevoegde glitter. Glimmer Glam zal voldoen aan vele soorten oppervlakken, met inbegrip van metaal, stof, acryl, hout, papier en perkament. De kleuren combinerem met de Glimmer Mist. GlimmerGlam zal zeker een vleugje glamour toevoegen aan uw projecten.

Rond 1 1/2 minuut wordt het onderstaande filmpje interessantGlimmerglaze: Is een subtiele verf. Glimmerglaze is een in water oplosbare product dat mooie kleur en glimmer aan projecten van elk crafting type zal toevoegen. Gewoon verf op het metaal, stof, acryl, hout, papier en perkament en vele andere oppervlakken. Glimmerglaze is ontworpen om te combineren GlimmerMist en zal een extra diepte toevoegen aan uw project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten