dinsdag 3 augustus 2010

cropavond

Gister zijn we als knutselgroepje weer bijeen gekomen. Helaas niet helemaal compleet. Hopelijk de volgende keer wel. We hebben weer goed bijgeklets. We hebben leuke ideeen uitgewisseld en van elkaars materialen gebruik gemaakt. Voor mij was het een produktieve avond. 2 mooi kaarten gemaakt.

De eerste heeft als basis een creme cardstock basiskaart waarvan de onderkant met een rand pos bewerkt is. De randen geinkt. Op de kaart een rood stuk ribbelkarton geschuurd totdat het ook een beetje kapot gaat. Daar bovenop een stukje dessinpapier met distresser bewerkt en gekreukeld daarna met distresinkt over de kreukels om het een echt vies/ oud uiterlijk te geven. Daarover heen nog een stukje dessinpapier en daarop een bosje bloemen die ik met de rode distressinkt heb bewerkt om hem beter bij de kaart te betrekken.

De tweede was als basiskaart van wit cardstock, bewerkt met distressinkt donkergrijs. Daarop een een blauw stuk color core cardstock. Met cutlebug dotjes op geembost en dat geschuurd. Het licht blauw komt er dan mooi doorheen. 2Soorten randjes met randpons gemaakt en over die ene kantgeplakt met een blauw lintje erover. Hetzelfde linte eronder door en op de hoek. Voor een iets stoerder element de 2nietjes erin. Op de rechter zijde een leuke stempel. Heb die expres niet ingekleurd op advies van 1 van de medecroppers. Om het niet te druk te maken.

1 opmerking: